Sender litoral de la Costa Brava

La guia El sender litoral de la Costa Brava. Guia viatgera i senderista tracta sobre el sender litoral –o camí de ronda– que recorre tota la costa gironina, per ajudar a tothom que estigui interessat en caminar pels senders litorals.  

També és una guia per senderistes interessats en el patrimoni natural, històric, artístic o folklòric de les nostres comarques ja que al llarg de les seves pàgines s’informa dels punts d’interès que podem trobar fent aquestes rutes. És més, el lector també podrà trobar rutes urbanes de les principals poblacions de la Costa Brava que conèixer tot el seu patrimoni.

El llibre ofereix descripció del sender litoral de la Costa Brava dividit en 18 rutes interurbanes en trams que poden anar des dels 8 quilòmetres la més curta fins els 25 quilòmetres la més llarga, sumant 252 quilòmetres en total; descripció de 10 rutes urbanes de les principals poblacions de la Costa Brava; plànols i mapes de totes les rutes, tant urbanes com interurbanes; informació de tots punts d’interès de la ruta.

Cada capítol té una guia pràctica amb informació, entre d’altres, de la distància de la ruta, la altitud acumulada i com arribar i tornar en transport públic al punt de sortida. Aquesta última qüestió és especialment important per als excursionistes que volen tornar al municipi de sortida durant la mateixa jornada.

Té una guia pràctica final amb informació de com arribar als punts de sortida en tren i en autobús, on dormir, telèfons d’emergència i enllaços a informació turística, cartogràfica i meteorològica; QR per descarregar els tracks, en exclusiva per als lectors de la guia.

Per a mostra, un petit avançament del que trobaran en el seu interior. Esperem que gaudeixin la guia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s